Melnzeme, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Kravauto, SIA

Skaistkalnes 1a, Rīga, LV-1004
Kravu pārvadājumi Rīgā, Rīgas reģionā,  visā Latvijā. Kravu pārvadāšana ar konteineriem līdz 40m3. Būvgružu, atkritumu izvešana. Beramo kravu vešana ar pašizgāzējiem. Melnzemes, dolomīta šķembu, oļu, būvsmilts, sijātas grants, kūdras piegāde. Autokrāni. Traktora, ekskavatora pakalpojumi. BOBCAT. Case. Rakšanas darbi. Iekraušana.

Aurakmens, IK

Babīte, "Mazāres" , Babītes pagasts, Mārupes nov. LV-2101
Kapu pieminekļi, Kapavietas labiekārtošana, Kapu apmales, Marmora skūlptūras, Akmens apstrāde, Kapu apmales, Kapakmeņi, Granīta pieminekļi, Kapu pieminekļi Rīgā, kapu pieminekļi Lielvārdē, kapu pieminekļi Valmierā, kapu pieminekļi Rēzeknē, kapu pieminekļi Latgalē, kapu pieminekļi Vidzemē, kapa pieminekļi, laukakmeņi, granīta

Worming, SIA

"Līči" , Vītiņu pagasts, Dobeles nov. LV-3708
mēslojums, dabīgs mēslojums, dabīgs organiskais mēslojums, kūtsmēslu pārstrāde, biohumuss, vermikomposts, slieku komposts, papildus mēslojums, dabīgs produkts

Paulwood, SIA

"Kalnieši 3" , Liezēres pagasts, Madonas nov., LV-4884
Piedāvājam:: ✓ Koku zāģēšanu ✓ Koku pievešanu un izvešanu ✓ Apauguma novākšanu ✓ Šķeldas un malkas ražošanu ✓ Treilera (ar vinču) pakalpojumus ✓ Minerālmaisījumu piegādi (smiltis, šķembas, grants, melnzeme).

Winterstyle, SIA

"Viduslīdumnieki" , Tīnūžu pagasts, Ogres nov. LV-5015
Apraksts:

Mežizstrāde ir SIA “WINTERSTYLE” pamatdarbība, ar kuru nodarbojamies jau vairāk nekā 10 gadus. 

Veicam pilna cikla mežizstrādes un mežsaimniecības pakalpojumus, kā arī, dažāda veida rakšanas darbus.

Piedāvājam bezmaksas zemes attīrīšanu – aizaugušo platību attīrīšanu no kokiem un krūmājiem, paturot nozāģēto materiālu samaksas vietā. Attīrot zemi no kokiem un krūmiem, iespējams iegūt kvalitatīvu šķeldu (pie kvalitatīvas šķeldas iegūšanas, klients iegūst papildus samaksu)

Atmežošana – vaicam celmu izraušanu, utilizāciju, teritorijas sakopšanu kā arī novešanu

Kokmateriālu izvešanu no sausām, mitrām, un arī purvainām vietām.

Ekskavatora pakalpojumi – dīķu, grāvju u.c. rakšana

Piedāvājam iegādāties skaldītu malku ar piegādi

ZL.LV iesaka

Sand, SIA

Meža prospekts 37, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
Par uzņēmumu:

ZEMES IZAUKLĒTAS VĒRTĪBAS TAVĀ PASAULĒ. Akmeņkaļu darbnīca izgatavo kapu pieminekļus, soliņus, apmales, betona un granīta futlārus. Veicam kapavietu labiekārtošanu un kapavietu apzaļumošanu. Akmeņkalis ar lielu darba pieredzi veic arī kapu pieminekļu restaurāciju. Granīta galda virsmas, palodzes, kāpnes un strūklakas Akmens apstrāde mājai, dārzam, kapiem. Individuāla pieeja katram klientam.

Komunāltehnika Z, SIA

Alejas 2, Grobiņa, Dienvidkurzemes nov. LV-3430
Apraksts:

SIA "KOMUNĀLTEHNIKA Z" - transporta pakalpojumi un kravu pārvadājumi: 

✓ puspiekabes ar tentu (13,62 m); ✓ vaļējās platformas (13,62 m); ✓ pašizgāzēji MB un IVECO; ✓ Iveco, MAN ar manipulatoru; ✓ dažāda lieluma racēji, ✓ frontālie iekrāvēji: buldozers, ķēžu ekskavators, treilera pakalpojumi, autopacēlājs ar grozu 34m augstumā; ✓ negabarīta kravu pārvadājumi Baltijas valstu robežās (mazgabarīta kravas, beramās kravas).

Grants, smilts, melnzemes piegāde. Smago automašīnu remonts.

Inko Lukss, SIA

Daugavgrīvas 60, Rīga LV-1007
Apraksts: SIA “Inko Lukss” ir stabils Latvijas mežsaimniecības nozares uzņēmums, kas darbojas kopš 1997. gada. ✓ Nodrošinām mežizstrādes pakalpojumus visā Latvijā. ✓ Sniedzam pakalpojumu - meža zemes transformācija uz apbūves zemi. ✓ Pērkam meža zemi. ✓ Pērkam aizaugušas lauksaimniecības teritorijas. ✓ Pērkam zemi pilsētās. ✓ Piedāvajam kvalitatīvu smilti un melnzemi.

Improvement, SIA

Kārļa Ulmaņa gatve 2, Rīga LV-1004
Pakalpojumi: ✓ Bruģēšana ✓ Apzaļumošana ✓ Ceļu būve ✓ Beramās kravas Apraksts:

Veicam pilna cikla teritorijas labiekārtošanas darbus, sākot no komunikācijas ar klientu, beidzot ar izcili paveiktu darbu. Uzņēmuma pamatdarbība ir kvalitatīva pilna cikla bruģakmens ieklāšana. Būvējam arī piebraucamos, servitūta, piemājas un lauku ceļus.

Papildus labiekārtošanas un ceļu būves darbiem, veic arī beramkravu piegādes, par īpaši izdevīgām un draudzīgām cenām. Piedāvājam lielisku servisu, savlaicīgu piegādi, piegādājot materiālu tieši no ražotāja, bez starpniekiem. Mēs darām visu iespējamo, lai īstenotu klientu ieceres.

Goldingen Digger, SIA

"Bāze" , Ēdoles pagasts, Kuldīgas nov. LV-3310
Kāpēc izvēlēties mūs, SIA "Goldingen Digger"?: ✓ Piedāvājam plaša profila zemes darbus Kurzemē ar dažādu modifikāciju un svaru kategorijas ekskavatoriem līdz 40 t, ir arī ekskavatori ar garajām strēlēm Long Reach, aizsniedzamība 16m, 18m un 24 metri; ✓ Vienlaicīgi varam strādāt ar 6 un vairāk ekskavatoriem vienā objektā, ir arī dumperi 6x6 un 4x4, un, protams, tehnika arī citiem labiekārtošanas darbiem; ✓ Pieejamas 5 pašizgāzēju mašīnas, gan 6x4, gan 8x4, visa veida beramā materiāla piegāde; ✓ Profesionāli, labi motivēti operatori, pozitīva attieksme, atbilstoša tehnika un aprīkojums, strādājam pārdomāti, raiti un kvalitatīvi; ✓ Padarītā apjoma un patērētā laika adekvāts balanss; ✓ Pareiza darba secīguma ievērošana un sekojošo darbu analīze, organizēšana; ✓ Operatīva un ļoti precīza izmaksu aprēķināšana jau pie telefona sarunas, objekta apskates. Kā arī profesionāli ieteikumi ņemot vērā apstākļus un darba izpildes specifiku; ✓ Sniedzam pakalpojumus gan fiziskām, gan juridiskām personām. Varam veikt darbus arī, ja neatrodaties valstī (priekšapmaksa 100% apmērā); ✓ Ar mums varat rēķināties, ja esam vienojušies; ✓ Mēs labprāt pieņemam izaicinājumus. Jebkuras sarežģītības darbi, arī tie par kuriem citi tikai plāta rokas; ✓ Daram to, ko vislabāk protam, un protam mēs daudz un līdz galam. Zeme kā ledus, krasti kā šķīvis. ✓ Visiem mūsu darbiem ir civiltiesiskā apdrošināšana līdz 100 000 euro. 

AJ Buvconstruction, SIA

Īslīces 17, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Apraksts: Piegādājam smilti, melnzemi, granti, kā arī ir pieberamā grunts.

MV Tara, SIA, Karjers

Meža 4, Jaunjelgava, Aizkraukles nov., LV-5134
Smilts, karjers, grants, melnzeme , smilšu karjers, karjeri, smilts piegāde, melnzemes piegāde.

Regga Energo, SIA

Vāverkrogs, "Dutkas" , Ropažu pagasts, Ropažu nov.
piegāde, drupinātas šķembas, nopirkt šķembas, atsijas, atsijas dolomīta, dolomīta drupinātas šķembas, melnzeme , , sijāta melnzeme , nopirkt melnzemi, pieberamā grunts, māls, māla piegāde, materiāli ceļu būvei.

Jaunviesītes, karjers

Jaunmārupe , Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2166
Grants, melnzeme . Transporta pakalpojumi.

Jaunšķelti, karjers

Acone, Granīta , Salaspils pagasts, Salaspils nov.
Smiltis ceļu būvei un būvniecībai. Karjeru izstrāde, karjers, smiltis, dolomīta šķembas, oļi. Grants, melnzeme. Transporta pakalpojumi.

Vidusgūdzēni, karjers

Jaunjelgava, Aizkraukles nov. LV-5134
Grants, smilts, akmens ieguve

Wamex, SIA

Skolotāju 11-1, Jelgava, LV-3001
sijāta smilts, drenējošā smilts, pieberamā smilts, sijāta grants, frakcionēta grants, drenējošā grants, melnzeme

Saulkalne S, SIA, Ražotne Grīnvaldi

Mālpils , Mālpils pagasts, Siguldas nov., LV-2152
Grants ieguve, smilts ieguve, akmens ieguve, grunts, melnzeme .

EM Tehnika, SIA

Dzelzceļa 46-2, Jūrmala, LV-2008
mazgāta smilts, drupināta smilts, sijāta smilts, smiltis, šķembas, šķembu maisījumi, minerālmateriāli, melnzeme , šķembas, grants karjeras, pārdod melnzemi, karjeru izstrāde, šķembu frakcijas, smiltis cena, šķembu cena, melnzeme

Oskara Transports, SIA

Brīvostas 14a, Liepāja, LV-3405
nopirkt, nopirkt zemi, melnzemi, pārdod melnzemi, pārdod smilti, smilts piegāde, melnzemes piegāde, melnzeme , , smilts, smilts tirdzniecība, dabīga smilts, smilts Kurzemē, melnzeme Kurzemē, smilts pakalpojumi, melnzemes